مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

فرمت فایل: پاورپوینت (PPT یا PPTX) قابل ویرایش با نرم افزار Microsoft PowerPoint




فهرست:

  • برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
  • 1٫ توصیف فرآورده
  • جدول توصیف فرآورده بستنی
  • 2٫ فرآیند تولید
  • 3٫ شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs
  • شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
  • CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت … شناسایی شد.   

مقدمه:


بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز می باشد.

این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.