ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
هدف از فراگیری هر علمی، به کار بستن و استفاده عملی از آن علم برای بهبود زندگی بشر می باشد. دامپزشک از یک سو با تشخیص، درمان و پیشگیری بیماریهای دامی به تولید پروتئین و فرآورده های غذایی با منشاء دامی کمک می کند و از سوی دیگر با تشخیص و درمان بموقع و در صورت لزوم معدوم کردن دام، از سرایت بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان جلوگیری به عمل می آورد و اداره دامپزشکی در رأس همه این فعالیت ها قرار دارد و آنها را سازماندهی می نماید.
مقدمه
بخش اول: واحد نظارت و بازرسی بر محصولات خام دامی
بخش دوم: واکسیناسیون و پست حومه
بخش سوم: واحد سل و بروسلوز
بخش چهارم: کشتارگاه صنعتی
بخش پنجم: داروخانه دامپزشکی
بخش ششم: آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی
بخش هفتم: آزمایشگاه ایران
بخش هشتم: کلینیک تخصصی دام
بخش نهم: کلینیک تخصصی طیور
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید