مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر

فهرست:

مقدمه: 1
معرفی محصول 2
الف– جو 2
ب- مالت 3
ب- 1-انواع مالت: 4
ب– 2- ترکیب شیمیایی و ارزشتغذیه ای مالت 4
ب- 3-موارد استفاده مالت 5
ج- عصاره مالت 6
د- ماء الشعیر 7
د- 1-خواص ماءالشعیر 8
8 (-1-1 نام و کد محصول (آیسیک 3
  -2-1 شماره تعرفه گمرکی 8
-3-1 شرایط واردات 9
-4-1 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی) 10:
1-4-1 استاندارد و و یژگی های عصاره مالت 10
-2-4-1 استاندارد و ویژگی های ماءالشعیر 10
-3-4-1 ویژگیهای ظاهری ماءالشعیر: 11
-4-4-1 ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی ماءالشعیر: 13
-5-4-1 نحوه بسته بندی: 14
-5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمتتولید داخلی و جهانی محصول 15
-1-5-1 قیمت محصول در 5 سال گذشته 15
-6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 16
-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن برمصرف محصول 17
-8-1 اهمیتاستراتژیکی کالا در دنیای امروزتولید 18
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول (حتی الامکان سهم 18
-10-1 شرایط صادرات 19
-2 وضعیت عرضه و تقاضا 19
-1-2 بررسی ظرفیتبهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحد ها و 19
تعداد انها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، عملی، علل عدم بهره برداری کامل از ظرفیتها، نام کشورها و شرکتهای سازنده ماشین الات مورد استفاده در تولید محصول
-1-1-2 سابقه عرضه کالا 19
-2-1-2 شرحی بر وضعیتتولید کنندگان داخلی محصول 20
-2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا (از نظر تعداد، ظرفیت، محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاریهای انجام شده اعم از ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز) 22
-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 (چقدر از کجا) 23
-1-2-3 شرحی بر وضعیت گذشته و فعلی واردات محصول 23
-2-2-3 واردات عصاره مالت 24
-3-2-3 بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوششتقاضا در سالهای آتی 25
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 29
-1-4-2 مصرف ماءالشعیر 31
-2-4-2 مصرف عصاره مالت 31
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه آن (چقدر به کجا)
-1-5-2 شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات 34
-2-5-2 صادرات، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن 34
-3-5-2 شرحی بر صادرات عصاره مالت 35
-4-5-2 محدودیتهای دولت جهت صادرات 35
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 35
1-6-2 نیاز به ماءالشعیر 40
-2-6-2 نیاز به محصول عصاره مالت 41
-3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
1-3 – روشتولید در ایران و اروپا: 42
-1-1-3 روشمعمول در ایران
-2-1-3 روشمعمول در اروپا
44 (Malting) -2-3 پروسه تولید مالت
53 (Brew house &Filling) -3-3 فرآیند تولید عصاره مالت، ماءالشعیر و واحد پرکنی
-1-3-3 عصاره مالت: 54
57 O. P. C -4-3 نمودارهای
-4 تعیین نقاط قوت و ضعفتکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول 58
-1-4 مزایای متدولوژی تولید منتخبو دلایل انتخاب آن: 58
-2-4 چگونگی انتقال تکنولوژی 61
-3-4 مسائل زیستمحیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب 61
-4-4 ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب 62
-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
-1-5 تعیین ظرفیتاقتصادی 64
-2-5 محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز 65
-1-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخشمالت سازی 65
-2-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخشتولید عصاره مالتو ماءالشعیر 67
-3-5 انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات 70
-1-3-5 معرفی شرکتهای برتر در صنعت ماءالشعیرسازی 70
-4-5 سایر نیازمندیها 71
-5-5 فضاها و ساختمانها 73
-1-5-5 فضای مورد نیاز بخشاداری کارخانه 73
-2-5-5 محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی 73
-3-5-5 فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید 75
-4-5-5 فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه 75
-5-5-5 فضای مورد نیاز سرویسبهداشتی 76
-6-5-5 فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه 76
-7-5-5 فضای مورد نیاز انبار محصول 76
-8-5-5 خلاصه وضعیتفضاهای مورد نیاز 76
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن 77
-1-6 مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف 77
-2-6 میزان مواد اولیه (اصلی، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح 77
-1-2-6 میزان مواد اولیه مورد نیاز جهتتولید محصولات طرح 78
-2-2-6 میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی 79
-7 پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح 80
-8 وضعیتتأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 81
-1-8 چارت سازمانی دوران بهره برداری 84
-9 بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و… 84
-1-9 برق 85
-2-9 آب مصرفی 85
-3-9 تأسیسات برق اضطراری 88
-4-9 سیستم تصفیه آب 88
-5-9 سیستم تصفیه فاضلاب 88
-6-9 سوختمصرفی (گاز و گازوئیل) 90
-7-9 سیستم هوای فشرده 91
-8-9 سیستم بخار مصرفی 91
-9-9 سیستم گرمایش 92
-10-9 سیستم سرمایش 93
-11-9 تجهیزات اطفاء حریق 93
-10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی 94
11 – تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 95

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.