ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
فهرست:
فصل اول.. 0
شناسایی روش تحقیق0
طرح تحقیق: 0
اهداف تحقیق:2
فرضیه ها:3
روش های گردآوری اطلاعات:3
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:4
زمان اجرا:5
مشکلات اجرا:5
فصل دوم.
کلیات: موضوع و صنایع بسته بندی6
مقدمه:7
تعریف صنایع غذایی:8
مبحث مهم کنسروسازی:8
2 دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از:8
الف: دیدگاه کل در کنسروسازی8
ب: دیدگاه جزئی در کنسروسازی8
نظریه تجربی نیکلاس آیرت:9
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان9
بررسی تحصلات کارکنان:11
مهندس آزمایشگاه: 13
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن:13
پاستوریزاسیون:17
فصل سوم: 18
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی18
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه: 20
1- دریافت گوجه فرنگی21
2- شستشوی مقدماتی21
3- شستشوی اصلی گوجه فرنگی22
نوار نقاله یا سورتینگ:22
4- خردکن یا منوپمپ22
5- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) 23
6- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی23
صافی مرحله یک:24
7- کانتی نیوس دو مرحله ای24
بچ (مخزن تغلیظ گوجه): 25
9- پاستوریزاسیون26
14- اتیکیت زنی و بسته بندی27
بسته بندی رب گوجه فرنگی: 28
برج خنک کننده: 30
استقرار انبار کارخانه: 31
انبار محصولات بسته بندی شده: 31
انبار مواد اولیه: 32
چگونگی نگهداری رب فله ای: 32
کنترل کیفی: 33
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه: 35
شستشوی دستگاها: 35
فصل چهارم. 36
نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها37
فصل پنجم.
وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده. 43
و نظرات کارآموز. 63
چکیده مطالب: 44
فصل دوم: 44
فصل سوم: بررسی فرایند تولید. 44
مشکلات کارخانه: 45
انتقادات: 47
پیشنهادات: 48
منابع و مأخذ: 50
ضمائم: 51
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید