مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان


فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش



فهرست:


فصل اول.. 0

شناسایی روش تحقیق0

طرح تحقیق: 0

اهداف تحقیق:2

فرضیه ها:3

روش های گردآوری اطلاعات:3

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:4

زمان اجرا:5

مشکلات اجرا:5

فصل دوم.

کلیات: موضوع و صنایع بسته بندی6

مقدمه:7

تعریف صنایع غذایی:8

مبحث مهم کنسروسازی:8

2 دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از:8

الف: دیدگاه کل در کنسروسازی8

ب: دیدگاه جزئی در کنسروسازی8

  نظریه تجربی نیکلاس آیرت:9

تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان9

بررسی تحصلات کارکنان:11

مهندس آزمایشگاه: 13

ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن:13

پاستوریزاسیون:17

فصل سوم: 18

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی18

طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه: 20

1- دریافت گوجه فرنگی21

2- شستشوی مقدماتی21

3- شستشوی اصلی گوجه فرنگی22

نوار نقاله یا سورتینگ:22

4- خردکن یا منوپمپ22

5- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) 23

6- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی23

صافی مرحله یک:24

7- کانتی نیوس دو مرحله ای24

بچ (مخزن تغلیظ گوجه): 25

9- پاستوریزاسیون26

14- اتیکیت زنی و بسته بندی27

بسته بندی رب گوجه فرنگی: 28

برج خنک کننده: 30

استقرار انبار کارخانه: 31

انبار محصولات بسته بندی شده: 31

انبار مواد اولیه: 32

چگونگی نگهداری رب فله ای: 32

کنترل کیفی: 33

پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه: 35

شستشوی دستگاها: 35

فصل چهارم. 36

نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها37

فصل پنجم.

وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده. 43

و نظرات کارآموز. 63

چکیده مطالب: 44

فصل دوم: 44

فصل سوم: بررسی فرایند تولید. 44

مشکلات کارخانه: 45

انتقادات: 47

پیشنهادات: 48

منابع و مأخذ: 50

ضمائم: 51



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.