ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
عنوان پروژه: رشته صنایع غذایی::روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
فرمت: powerpoint
تعداد اسلاید:43
حجم فایل: 26 کیلو بایت
فهرست پاورپوینت
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
1- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
1-چربی سنج
2-سانتریفوژ
3-وسائل اندازه گیری
4- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
2- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید