ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
فهرست
بررسی ابعاد، استانداردها و چگونگی تعیین برنامه ریزی فیزیکی:
تعیین برنامه ریزی کالبدی و سایت
ب- زوایای خاص و نوین مورد توجه پروژه
1-1-6- ساختمان اداری
ج- محدودیت ها و امکانات زمین
موارد قابل توجه در طراحی ساختمان اداری
ساختمان خوابگاه
بخش خوابگاهها
کلیاتی از ویژگی های فضاهای مسکونی
آشپزخانه:
محل ذخیره مواد و سردخانه
محل تهیه غذا
غذاخوری
محل طبخ
- محل غذاخوری
رختکن و سرویسها
محل پارک ماشین و بارانداز
منطقه یا قسمت آماده سازی
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید