مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

دانلود پروژه بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک


چکیده

تحقیق برای افزایش صادرات غیرنفتی که در کشور ما امری الزامی است . دراین مورد گرچه در مقاطع مختلف زمانی چه قبل و چه بعد از انقلاب تحقیقاتی انجام شده است اما اقدامات مؤثری آنچنانکه باید و شایدهنوز صورت نگرفته است. تجربه کشورهای موفق در امر توسعه اقتصادی نشان داده که تجارت خارجی نقش بسیار مهم و تعیین کننده ای در فرایند توسعه این کشورها ایفا کرده و به طور قطع می توان گفت که هیچ کشورتوسعه یافته و تازه صنعتی شده ای را نمی توان یافت که بدو توسعه تجارت و تکیه بر صادرات خود به این امر نایل شده باشد. الگوی توسعه متکی به صادرات امروزه تقریباً در میان اکثر کشورهای در حال توسعه به صورت مدل غالبی درآمد است و از این رو مشاهده می کنیم که طی 1980 بسیاری از این کشورها بسوی خصوصی سازی و کاهش دخالت های دولت در اقتصاد، مقررات زدایی ، آزادسازی تجاری، تلاش در جهت جلب سرمایه های خارجی و به طور کلی در جهت حاکمیت عناصر اقتصاد بازار اهتمام کرده اند.   نظریه تجارت به عنوان متور رشد اقتصادی دارای مخالفین و موافقین زیادی است . پر بیش و سنیگر از جمع مخالفان این نظریه به ویژه در کشورهای درحال توسعه بوده اند و دلیل این امر را تخریب رابطه مبادله تجاری این کشورهامی دانند زیرا این کشورها صادر کننده مواد خام و وارد کننده محصولات نهایی می باشند و قیمت مواد خام نسبت به محصولات نهایی روز به روز در حال کاهش است برخی دیگر از نظریه پردازان اقتصادی همانندریکاردو، هگچر اهلین و کروگمن از موافقین رابطه مثبت بین رشد اقتصادی و تجارت خارجی بوده و دلیل این امر را عمدتاً در مزیت های نسبی و فراوانی نسبی عوامل تولید در بین کشورهای مختلف می دانند اما نکته این است که به مرور زمان و به ویژه پس از جنگ جهانی دوم از تعداد مخالفین کاسته شده و بر تعداد موافقین افزوده شده است به دیگر سخن دیدگاه صاحبنظران در مورد نقش مثبت و مؤثر تجارت خارجی در رشد اقتصادی روز به روز خوشبینانه تر شده و آنرا به یک اصل تبدیل می نمایند.


فهرست

فصل اول
1-1 مقدمه
2-1 ضرورت و اهمیت مسئله
3-1 اهداف تحقیق
4- 1 فرضیات تحقیق
5-1 کاربردهای انجام تحقیق
6-1 پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی
فصل اول
بخش اول
1-2 مقدمه
2-2 تاریخچه
3-2 خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز
1-3-2 ویژگیهای عمومی
2-3-2 ارقام زیره سبز
3-3-2 زیستگاه و پراکنش
1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی
2-4-2 اهمیت دارویی
5-2 سایر کاربردهای زیره سبز
6-2 ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز
1-6-2 کاشت
3-6-2 داشت
3-6-2 برداشت
7-2 آفات و امراض
8-2 خصوصیات زرشگ
9-2 تاریخچه زرشک
10-2 خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک
1-10-2 ویژگیهای عمومی
2-10-2 گونه های زرشگ
3-10-2 زیستگاه و پراکنش
11-2 مصارف خوراکی ، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک
1-11-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی
2-11-2 اهمیت دارویی
12-2 سایر کابردهای زرشک
13-2 ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه
1-13-2 کاشت و تکثیر
2-13-2 داشت
3-13-2 برداشت
14-2 آفات و امراض زرشک

بخش دوم
1-2 تعریف بازار
2-2 طبقه بندی بازارهای مختلف
1-2-2 طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات
2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی
3-2 تعریف بازاریابی
4-2 ابعاد مختلف بازاریابی
1-4-2 بازاری گرائی
2-4-2 بازار شناسی
3-4-2 بازاریابی
4-4-2 بازار رسانی
5-4-2 بازار گردی
6-4-2 بازار سنجی
7-4-2 بازار داری
8-4-2 بازار گرمی
9-4-2 بازار گردانی
5-2 عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی
6-2 تاریخچه بازاریابی
7-2 مفاهیم اساسی بازاریابی
8-2 عوامل موثر در بازاریابی
1-8-2 فروشندگان اولیه
2-8-2 واسطه های بازاریابی
1-2-8-2 دلالان
2-2-8-2 واحدهای توزیع فیزیکی
3-2-8-2 آژانسهای خدمات بازاریابی
4-2-8-2 واسطه های مالی
3-8-2 مشتریان
4-8-2 رقبا
5-8-2 جوامع
9-2 مفهوم جدید بازاریابی
10-2 تئوریهای رفتار خریدار
1-10-2 تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory)
2-10-2 تئوری روان شناسی (psychogical)
1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار
1-1-2-10-2 شناخت اشکال
2-1-2-10-2 جستجو برای اطلاعات
3-1-2-10-2 ارزیابی کردن خط مشی های مختلف (عمل تصمیم گیری)
11-2 مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی
12-2 اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی
13-2 عملیات بازاریای
1-13-2 فعالیت های مبادله ای
2-13-2 فعالیت های فیزیکی
14-2 سازمان بازاریابی
15-2 فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی
1-15-2 جمع آوری اطلاعات
2-15-2 حمل و نقل
3-15-2 درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات
4-15-2 بسته بندی و تبدیل محصولات
5-15-2 انبارداری
6-15-2 تبلیغات
7-15-2 اعتبار
8-15-2 قیمت گذاری
16-2 شبکه های بازاریابی
1-16-2 خرده فروشان
2-16-2 عمده فروشان
3-16-2 سلف خران
4-16-2 میدان داران
5-16-2 سایر موارد
17-2 اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی
1-17-2 آنچه به عهده دولت می باشد
2-17-2 آنچه بر عهده تولید کننده می باشد
18-2 نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی
19-2 مسیر بازاریابی
20-2 هزینه های بازاریابی
21-2 حاشیه بازاریابی
24-3- کارایی بازاریابی
23-2 مدل های حاشیه بازاریابی
1-23-2 الگوی مارک- آپ (Mark up Model)
2-23-2 الگوی حاشیه نسبی (Relative Model)
3-23-2 الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model)
4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model)
24-2 شفافیت بازار
25-2 برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی

فصل سوم
1-3 مقدمه
2-3 روش تحقیق
3-3 روش جمع آوری اطلاعات
4-3 منابع اطلاعات ثانویه
5-3 منابع اطلاعات اولیه
6-3 جامعه آماری
7-3 نمونه آماری

فصل چهارم
1-4- مقدمه
2-4- اهمیت اقتصادی زیره
1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره
2-2-4- روند تولید و صادرات زیره
3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق
4-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره
1-4-4 ویژگی های سنی
2-4-4 سطح تحصیلات
3-4-4 وضعیت مالکیت اراضی
5-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره
1-5-4 ویژگی های سنی
2-5-4 سطح تحصیلات
1-6-4 ویژگیهای سنی
2-6-4 سطح تحصیلات
7-4 انواع بازارهای زیره
1-7-4 بازار سر مزرعه
2-7-4 بازار عمده فروشی
3-7-4 بازار خرده فروشی
8-4 سازمان بازاریابی زیره
1-8-4 عمده فروشان
2-8-4 خریدران محلی
3-8-4 نمایندگان عمده فروش
4-8-4 میدان داران
5-8-4 دلالان
6-8-4 خرده فروشان
9-4 عملیات بازاریابی زیره
1-9-4 حمل و نقل
2-9-4 درجه بندی
3-9-4 استاندارد
1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره
2-3-9-4 ویژگی های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد
4-9-4 بسته بندی
5-9-4 اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود
5-9-4 انبارداری
10-4 اعتبار
11-4 مسیر بازاریابی زیره
1-11-4 مسیرهای اصلی بازاریابی زیره
12-4 قیمت گذاری
13-4 حاشیه بازاریابی
14-4 هزینه بازاریابی
15- 4 سود بازاریابی
16-4 ضریب هزینه بازاریابی
17-4 ضایعات
18-4 عدم کارایی بازاریابی
19-4 شفافیت بازار
20-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک
1-20-4 ویژگی های سنی
2-20-4 سطح تحصیلات
3-20-4 وضعیت مالکیت اراضی
21-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک
1-21-4 ویژگیهای سنی
2-21-4 سطح تحصیلات
22-4 ویژگی های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک
1-22-4 ویژگی های سنی
2-22-4 سطح تحصیلات
23-4 انواع بازارهای زرشک
1-23-4 بازار سر مزرعه
2-23-4 بازار خرده فروشی
24-4 سازمان بازاریابی
1-24-4 عمده فروشان
2-24-4 خریداران محلی
3-24-4 نمایندگان عمده فروش
4-24-4 میدان داران
5-24-4 دلالان
6-24-4 خرده فروشان
25-4 عملیات بازاریابی زرشک
1-25-4 حمل و نقل
2-25-4 درجه بندی
3-25-4 استاندارد
4-25-4 بسته بندی
5-25-4 انبارداری
26-4 اعتبار
27-4 مسیر بازاریابی زرشک
28-4 قیمت گذاری
29-4 حاشیه بازاریابی
30-4 هزینه های بازاریابی
31-4 سود بازاریابی
32-4 ضریب هزینه بازاریابی
33-4 ضایعات
34-4 عدم کارایی بازاریابی
35-4 شفافیت بازار
36-4 مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک

فصل پنجم
1-5- مقدمه
2-5 نتایج و بحث
3-5 پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک
منابع



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.