مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

مقالات تحقیقاتی

انگلیسی و لاتین

گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)


فهرست


تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران

تاریخچه شرکت فرآورده های گوشتی آمل

تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی

دستگاههای رخ گوشت

دستگاه برش گوشهای منجمد

دستگاه کاستر

دستگاههای جدا کننده

ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها

آزمایش کردن گوشت

آزمایش اندازه گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی

اندازه گیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک

اندازه گیری چربی به روش سوکسله  

اندازه گیری چربی به روش ژربر

اندازه گیری pro به روش ماکروکلوال یا ماکروک جدال

آزمایش تعیین نشاسته

شمارش کلی میکروبها lotal count

شناسائی شمارش کلیفرم colicount (c. c)

شناسائی اشرشیاکلی (E. Coli)

علائم مسمومیت غذائی اشرشیاکلی

علائم مسمومیت کلسترویدیوم ولشای

شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس

علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس

کشت استافیلوکوکوس اوروس

کشت استافیلوکوکها روی محیط غنی کننده

آزمایش گوآکولاز

شناسائی و شمارش قارچها

فینگرتست finger test



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.